2015. nov. 3.

Haul- Dm, Rossmann, Lidl

Sziasztok most egy picit más jellegű haullal készültem nektek, de csak annyiban lesz más, hogy ebben a bejegyzésben nem sminktermékekről lesz szó, hanem különböző szépségápolási termékekről. 











Cien tusfürdők: a Lidl-ben vettem őket, leginkább a Dove tusfürdőihez tudnám hasonlítani csak ezek nem ragadnak annyira a bőrhöz és folyékonyabb állaguk van. Biztosan beszerzek még belőlük.

L'Oreal Elseve Arginne Rsist 3x sampon és balzsam: nagyon szeretem ezt a termékcsaládot, főleg a balzsamot és a hajpakolást.

L'Oreal Elseve Extraordinary oil sampon: nagyon sok jót olvastam erről a termékcsaládról, de sajnos nekem nem vált be, mivel amikor ezt használom sokkal hamarabb zsírosodik a hajam.

Garnier Fructis sampon: már másodjára veszem újra, imádom az illatát, a hatását és az egész terméket úgy ahogy van.

Cien kézkrém: szintén a Lidl-ben vettem és őszintén ez az eddig próbált kézkrémek közül a legjobb, egy nap alatt teljesen rendbe hozta a nagyon száraz kezeimet is, nagyon sűrű az állaga, és szerencsére nem erős az illata.

Rexona Motion Sense Stress Control deo: a hétköznapokra nekem teljesen elég amit ez tud, az illata nekem nagyon tetszik, nem túl zavaró, de érezhető.

Essence The Gel körömlakk 10 True Love: már nagyon régen vettem ezt a körömlakkot, de szerzeményes posztban még nem szerepelt, azóta TESZT-et is írtam róla és szinte le se lehet vakarni a körmeimről. :)


Ti mit vettetek mostanában? Próbáltátok már valamelyiket?

2 megjegyzés:

  1. csoda, ha nincs semmi bajod ennyi mérgező cucc mellett .Jobb lenne utánaolvasni, mit tartalmaznak, és mit kensz magadra. Utána már nem örülnél ennyire.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. utánalolvastam és össze is hasonlítottam, semmivel nem különb egy másik tusfürdőtől vagy kézkrémtől (már ha arra gondoltál).

      Törlés