2015. nov. 12.

Költözik a blog

Sziasztok ma egy nagyon izgalmas- számomra legalábbis mindenképpen- bejelentéssel készültem nektek. Ugyanis- ahogyan a címből már kitalálhattátok- költözik a blog. Remélem nem fog zavarni titeket ez, de több okból is szükségét érzem a költözésnek. Először is a blog kinézetével mindig voltak gondjaim, sose nézett ki úgy ahogy szerettem volna és őszintén bevallva volt olyan időszak amikor egyáltalán nem tetszett a kinézete. Illetve sose találtam olyan sablont ami igazán tetszett volna.
Másodszor most egy olyan korszakomat élem, amikor szeretnék magam körül mindent megváltoztatni, hogy én is változzak és mivel én is változom. És szeretnék más nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életet élni amiben nem kell mindig rohanni és jut időm mindenre, többek között a blogolásra is. Mostanában előre megírtam egy- másfél hónapra a bejegyzéseket és utána csak kiposztoltam őket Facebookra. És tudom, hogy attól, hogy más felületre írok nem lesz szabadidőm, csak érzékeltetni akarom, hogy milyen kevés szabadidőm volt és lesz is ha nem változtatok rajta. És ez a blog költözés része ennek. Remélem megértitek és nem fog nagyon zavarni titeket. 
Harmadszor a blog nevével se voltam igazán kibékülve, de nem igazán volt jobb ötletem, De néhány héttel ezelőtt megjött az ötlet amit meg is valósítottam és ezt Facebookon már láttátok is (illetve most a név változtatás miatt le vagyok blokkolva, de majd látni fogjátok).  

Ha van kedvetek kövessétek az új blogomat is, hogy értesüljetek az új posztokról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése