2014. szept. 12.

Zsákmány/Part 14 Nyári Haul

Sziasztok ma összegyűjtöm nektek a nyári szerzeményeimet, mert még nem tudtam megmutatni őket. Lesznek köztük olyanok amiket még a nyár elején és olyanok is amit tegnap vettem (bár ezt a bejegyzést valószínűleg nem akkor fogjátok látni amikor megírtam).


Beauty Line körömlakk: 290 Ft- ért ott nem hagytam volna és ráadásul még a minősége is nagyon jó. (beszerezhető innen: KIK)

Essence Colour&Go: Ez volt az egyedüli körömlakk amit kinéztem az Essence szortíron. (beszerezhető innen: minden Essence pultal rendelkező drogéria)

Claire's rúzs: Akciózva volt még a nyár elején és ezért vettem, de sajnos nem jó a fedése. (beszerezhető innen: Claire's)


Fruity Shine Labello dinnyés: Az előzőm elfogyott (Soft Rose) és ezt mindenképpen ki akartam próbálni és imádom. (beszerezhető innen: minden drogéria, nagy áruházak)

Balea olajos szemfestéklemosó párna: Eddig nagyon tetszik, de nem hiszem, hogy újra fogom venni, mert inkább a kétfázisút. (beszerezhető innen: DM)

For Your Beauty alapozó szivacs: Akciózva volt és már használtam, már most szerelembe estem vele, tökéletes. (beszerezhető innen: Rossmann)


Catrice szemhéjalapozó: Még élesben nem próbáltam csak a kezemen, de eddig ígéretesnek tűnik. (beszerezhető innen: már nem kapható)

Catrice BB krém: Most sajnos világos, de amikor megvettem, akkor még pont jó volt, de most már világos. (beszerezhető innen: már nem kapható)

Catrice Baked szemhéjpúder: A Black or white swan tetszett a legkevésbé a fotókról, de élőben ő a legszebb (azért a teszter is közbejátszott :)) (beszerezhető innen: már nem kapható)


Maybelline Colossal kajal: Aki egy vízvonalra is fogó fekete szemceruzát szeretne annak ez a megfelelő, nagyon szuper. (beszerezhető innen: minden Maybelline pult)

Rose Cosmetics ecset: Nem vagyok vele megelégedve, de nem a legrosszabb ecset. (beszerezhető innen: egy eurósok, Asia Center...)

Beauty Line hajspirál: Nagyon jó minőségű termék teljesen meg vagyok vele elégedve csak kisit büdös, de ezt ki lehet kerülni. (beszerezhető innen: KIK)


Ti mit vettetek mostanában? Szeretitek ezek közül valamelyiket?

4 megjegyzés:

  1. a Labello-t imádom :) a legjobb ajakbalzsam számomra :) a Catrice BB-krém pedig a kedvenc színezett hidratálóm :)

    VálaszTörlés
  2. A hajszínező spirálnak nagyon szép színe van :) mennyibe került? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hajszínező spirált nagyon szeretem, mert akár több napig is bírja. Három színben kapható pink, lila és sárga. A KIK-ben vettem 630 Ft-ért :)

      Törlés