2014. aug. 29.

Sajátmárkás száraz samponok- DUPLATESZT

Sziasztok ma  két száraz samponról fogok írni, mindkettő olcsó és egyik sem tökéletes.


Balea: 200 ml-t tartalmaz, hosszúkás kék flakonba zárva van a termék.

Isana: szintén 200 ml-t tartalmaz, kicsit tömzsibb az üvege, mint a másiknak.


Balea: Nekem nem vált be, ha befújom vele a hajam, akkor csak zsírosabb (és fakóbb) lesz tőle a hajam, nem tudom miért ilyen borzalmas, de alig várom, hogy elfogyjon. Ráadásul miután befújtam vele a hajam úgy nézek ki mint valami Holle anyó.


Isana: Ez már egy fokkal jobb, amikor ezt használtam, akkor egy rövid napot ki tudtam vele húzni, de ez sem tökéletes, sőt, de ezt nem is várom el tőle.


Összességében: Egyik sem tökéletes és egyiket sem fogom újravenni, inkább kipróbálom a a Trend upos változatot (vagy a simát vagy az epreset/málnásat).Ti hogy álltok a száraz samponokkal? Melyik a kedvencetek?

4 megjegyzés:

 1. Örülök, hogy megírtad ezt a bejegyzést, mert pont száraz sampont keresek és őket is nézegettem, de így akkor keresgélek még tovább :)

  http://barbisminkesszepseg.blogspot.hu/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy segíthettem :)
   Én nem ajánlom egyiket sem, de most a Schauma Ctton Fresh (azt hiszem ez neve) száraz sampon után vágykozom, mert a hajspray nagyon tetszik. :)

   Törlés
 2. Állítólag az epres balea-s száraz sampon jó,és nem is olyan tömény az illata,viszont szerintem a white hair-es termékek hatékonyabbak hosszútávon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekszem kipróbálni minél több terméket, hogy azokról is be tudjak számolni. :)

   Törlés