2013. okt. 25.

Divat

Csipke

Ez a romantikus, apró mintás textil az egyik legszexibb anyag, amit sokkal gyakrabban viselhetünk, mint gondolnánk. A fehérneműkön túllépve mutatjuk, hogy az idei szezonban milyen ruhadarabokon köszön vissza ez a sejtelmesen áttetsző anyag.


A csipke lyukacsos, áttört anyag, melynek könnyedsége és légiessége miatt igen reprezentatív megjelenésű. Nem véletlen, hogy az öltözködésben kapott először szerepet. Kifinomultságot áraszt magából, melyet már a középkorban is erőszeretettel viseltek a nemesek. Ez a kiváltság mára mindenki számára elérhetővé vált, használjuk is ki minden előnyével együtt. Kezdésnek választhatunk olyan ruhadarabokat, melyekben a csipke kevésbé hangsúlyos szerepet tölt be, mint csipkebetétek, csipkeszegélyek formájában megjelenve. Egy visszafogott, csipkével díszített blúz, felső vagy kardigán jó választásnak bizonyulhat, hiszen több mindennel kombinálható. Lazább megjelenéshez farmerrel, ha pedig elegánsabbra váltanánk, csak húzzunk fel hozzá egy szoknyát.
Teljesen csipkével borított ruhadarabok közül is szép számmal válogathatunk. Nem lehetetlen ősszel is találni fehér horgolt csipke ruhát, de ilyentájt egyértelműen a fekete csipkeruhák uralják a kínálatot. Alkalmakra kimondottan ideális választás, de a hétköznapokban is nyugodtan viselhetjük. Amennyiben egész ruhánk csipkés, arra mindenképp figyeljünk, hogy már ne válasszunk hozzá ugyanilyen kiegészítőt vagy ruhadarabot.
Íme néhány kedvenc csipkés ruhadarabunk az őszi kínálatból.

 
 H&M 8990 Ft


 
H&M  3490 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése