2013. okt. 5.

Divat




Sötétre váltottak a cipők - őszi cipőkörkép

Ismét elérkezett az idő, hogy a szandálok és papucsok pihenőt kapjanak, és a hidegebb időnek megfelelően a zárt és kényelmes bakancsok, bokacsizmák vegyék át a helyet. Mutatunk a szezon kínálatából 30 igazán bájos, elegáns és vagány darabot.


Bár a fekete az ősz első számú színe a cipők tekintetében, most mégis kicsit változatosabban jelenik meg. Találunk flitterrel, szegecsekkel, csatokkal díszített darabokat, előfordul különböző anyagok, vagy különböző színek variációja is egy cipőn belül. A szezon egyik kedvenc kombinációja pedig a fekete-arany. Emellett a sötét árnyalatok is szerephez jutnak, mint a meleg barna tónusok, a bordó, a vörös és a királykék.
Fazonok tekintetében a balerinák előkerülhetnek még a vénasszonyok nyarának melegebb napjain. A bokacsizma praktikus választás, mert zárt és kényelmes, nem utolsó sorban esős napokon nem ázik át. Egyszerűbb és vagányabb darabok széles választéka közül nem lesz nehéz megtalálni a leginkább tetszetőset. A lapos talp mellett magasabb sarkú bokacsizmák széles és keskeny sarokkal is találhatók, mindkettő divatos idén. A magassarkú és az éktalpú cipők között továbbra is a bokapántos fazon hódít, míg száraz időben a vászoncipő és a magas szárú tornacipő is jó választás lehet.

H&M 2990 Ft 



















Boots 8990 Ft











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése