2013. dec. 7.

Pulcsik

A hidegebb hónapok egyik legalapvetőbb kelléke, a kabát melletti nélkülözhetetlen réteg: a pulóver. Az idei szezon sem szűkölködik kínálatban, íme a mi kedvenceink!

Télen egyértelműen a kabátoké a főszerep, de egy jó filmben is kiemelt fontosságúak a mellékszereplők is. Arról nem is beszélve, hogy a pulóver nélkülözhetetlen alapdarab, teljesen független az aktuális trendektől, a kortól, de még nemtől is. Így aztán a kínálat is hatalmas, bőven van miből válogatni. No persze megeshet, hogy pont ez az, ami nehézséget okoz, hiszen a boltok általában nem a termékek típusa, hanem kollekciók szerint kerülnek berendezésre. Szerettünk volna egy könnyű áttekintést készíteni azok számára, akik szeretnek céltudatosan vásárolni, így összeállítottuk a legnépszerűbb boltok és online shoppok pulóver kínálatát.

Zara
A Zara idén (is) a hideg színekre alapozott, ezen belül is a szürke viszi a prímet. Szabás és minta terén leginkább a klasszikus irányt tartják, de néhány bohókásabb darabot is találhatunk az idei kollekciókban.
Mi van a kabát alatt? - Nagy téli pulcsikörkép -
Mi van a kabát alatt? - Nagy téli pulcsikörkép -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése